2 temperatuurzones in de Liebherr WTes 5972 met deurrem systeem

Incomode

Ik heb de Liebherr WTes 5972 wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones cadeau gekregen van mijn partner. Een prachtig mooie wijnklimaatkast, met een opslagcapaciteit voor wel 211 flessen. Hij kocht deze Liebherr WTes 5972 wijnklimaatkast met 2 temperatuurzones via https://www.cavepromotor.nl.

 

Mijn partner staat aan het hoofd van een cosmeticabedrijf. Vroeger werkte ik voor hem ,maar na de geboorte van ons tweede kind heb ik besloten om thuis te blijven. Het is beter voor de kinderen als er altijd iemand in huis is. En daarbij, mijn man verdient zeker en vast genoeg om ons te onderhouden en zelfs te verwennen. 

 

En dat heeft hij dus gedaan, met deze Liebherr WTes 5972. Ik denk dat hij het wil goedmaken voor al de tijd dat hij van huis is. Hij durft al wel eens te overdrijven met zijn cadeautjes. Maar mij hoor je niet klagen. Ik moet hem dan misschien wel vaak missen. Maar ach, als je wat ouder wordt leer je dat allemaal relativeren. 

 

Hij kent mijn passie voor de betere wijnsoorten. Ik ga dan ook regelmatig op een zogenaamde ‘wijnreis’ met mijn vriendinnen. De voorbije jaren zijn we al in de Elzas geweest, in Montepulciano, de champagnestreek en noem maar op. Ik amuseer me wel op deze manier. En dankzij mijn lieve man en de  Liebherr WTes 5972 wijnklimaatkast, kan ik binnenkort met mijn mooie wijnverzameling pronken bij al mijn vrienden. 

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/wijnklimaatkasten/liebherr-wtes-5972-pr