Barista huren

Incomode

Wil jij een barista huren, met of zonder mobiele koffiebar? KoffieBarHuren heeft de meest gastvrije, gecertificeerde barista’s van Nederland in dienst.

Gecertificeerde barista’s huren met of zonder mobiele koffiebar

Als je op zoek bent naar koffie van de beste kwaliteit, dan zit je bij Bar Company aan het juiste adres. Onze barista’s hebben veel ervaring met het maken van koffie en kunnen met ieder apparaat wel overweg. Samen met onze barista’s, zijn wij al jaren bezig met het vinden van de juiste bonen, maalstand en doorlooptijd. Na heel wat tests zijn wij achter de manier gekomen om het lekkerste bakje koffie te realiseren. Dit geldt echter wel voor onze barista’s in combinatie met onze koffiebonen, maler en halfautomaat. Vandaar dat wij aanraden om onze barista’s in te huren inclusief mobiele koffiebar. Bar Company beschikt over 20 mobiele koffiebars in diverse stijlen en formaten. Van een stijlvolle hoogglans witte koffiebar tot aan een vintage steigerhouten koffiebar. Daarnaast beschikken wij over een unieke koffiefiets, koffie tuk tuk en koffie werkbank. Allemaal voorzien van een halfautomaat koffiemachine en alle benodigdheden om het lekkerste bakje koffie te zetten.

Een barista huren op je beursstand

Wij zorgen ervoor dat jouw gasten gepast worden ontvangen. Onze gastvrije barista’s nemen al je lasten uit handen en trakteren jouw gasten op en kop heerlijke koffie. Bovendien kan de koffie geserveerd worden vanuit een unieke koffiebar waar jouw logo op staat. Ook de wegwerpbekertjes en de kledij van de barista’s kan worden voorzien van jouw logo of naam. Wil jij ook graag een barista huren met of zonder mobiele koffiebar? Onze barista’s kunnen niet wachten!