Bekende dove/slechthorende Nederlanders

Incomode

Dove mensen komen overal ter wereld voor, zo ook in Nederland. Uw doofheid of slechthorendheid hoeft u niet te belemmeren in het succesvol zijn; daar zijn de onderstaande Nederlanders een goed voorbeeld van.

 

André Hazes

Hij is een van de meest succesvolle artiesten in Nederland. Als achtjarige trad hij al op maar brak hij helaas niet door. Toen hij later een tweede keer ontdekt werd ging zijn carrière wel van de grond. Hij brak door en bracht heel wat singles en albums uit. Ook speelt hij in series en films. Tegen 2004 kreeg hij last van zijn gehoor. Hij kreeg een permanente ruis en kon zichzelf niet meer horen praten, waardoor een aantal concerten afgelast moesten worden. Niet veel later overleed Hazes.

 

Kim Feenstra

Kim is bekend als de winnares van Holland’s Next Top Model. De jury vond haar stemgeluid irritant en haar modellenwerk niet goed. Later gaf ze aan slechthorend te zijn aan beide oren, door een ongeluk toen ze nog een kind was. Haar gehoorbeschadiging houdt haar niet tegen in het bereiken van succes, zo is ze tegenwoordig professioneel fotograaf.

 

René en Willy van de Kerkhof

De tweelingbroers zijn succesvolle internationale voetballers. Na een begin bij Twente en een bijna tienjarig verblijf bij PSV hebben zij beiden gespeeld in het Nederlands elftal. Ze scoorden beiden vijf keer voor het Nederlands Elftal. Na hun voetbalcarrière hebben ze allebei gehoorproblemen gekregen. Zo zie je maar, dit kan iedereen overkomen maar moet men niet tegenhouden bij het succesvol zijn.

 

Deze bekende Nederlanders zijn ondanks hun gehoorprobleem toch succesvol geworden. Kim Feenstra heeft voor haar werk een gehoorapparaat nodig dat goed werkt maar niet opvalt. Op zoek naar een soortgelijk gehoorapparaat? Hier vindt u alleen de beste modellen.

 

http://www.hethoorhuis.nl