Bouwhekken

Een bouwhek om de bouwplaats
Het investeren in een goed bouwhek is belangrijk. U beschermt hiermee de eigendommen en het personeel. Het wordt namelijk moeilijk op spullen zomaar mee te nemen of om de bouwplaats op te lopen. Maar er zijn nog meer voordelen als u een bouwhek plaatst.

Licht of zwaar
Er zijn zowel lichte als zware bouwhekken te verkrijgen. Beiden hebben zo zijn voordelen. Een zwaarder bouwhek is moeilijker te verplaatsen en daardoor beter bestand tegen diefstal. Een licht bouwhek is juist weer makkelijk te verplaatsen en daarmee gunstig voor korte bouwprojecten waarbij er veel en vaak verhuisd moet worden.

Stapelrekken voor makkelijk vervoer
Een bouwhek kan lastig te vervoeren zijn, ondanks dat sommige modellen heel licht zijn, blijven ze groot. Door het gebruik van een stapelrek voor bouwhekken en een stapelrek voor bouwhekvoeten, wordt het gemakkelijker om de onderdelen gezamenlijk op te stapelen en dan te vervoeren of op te bergen.

Een bouwhek als promotie
U heeft soms honderden meters aan bouwhekken om uw bouwplaats staan. Dit is meters aan ruimte waar u promotie kan maken. Dit kan door middel van spandoeken of borden met de naam van uw bedrijf er op of door middel van een impressie van de nieuwe situatie. Daarbij zorgt de promotie niet alleen voor meer bekendheid, maar ook voor minder zicht op de bouwplaats. Hierdoor kan uw personeel rustiger werken en wordt de kans op diefstal verkleind.

Voor meer informatie over bouwhekken of andere bouwinrichters bekijkt u de website van AIC of neemt u telefonisch contact op.