De beste familievakantie op vakantieparken in Italië

Incomode

Aaaah, Italië. Het land tovert als vanzelf een glimlach op het gezicht van iedereen die het land bezoekt. De prachtige architectuur trekt mensen van heinde en verre. De Palazzo’s in Florence of Rome. Het ruige landschap en de uitgestrekte nationale parken. En laten we de uitgestrekte stranden niet vergeten. Ja, Italië is  het perfecte vakantieland.

Liever een vakantiepark dan een hotel

Bladerend door het aanbod van grotere reisorganisaties zul je al snel zien dat het overgrote deel van het aanbod verblijf in een hotel betreft. Maar Italië heeft zoveel meer te bieden. Dat is maar goed ook, want een hotel is voor de kinderen toch oersaai?

Laat de hotels voor wat ze zijn en kies een van de vele vakantieparken in Italië. Dankzij de uitgebreide faciliteiten bieden vakantieparken in Italië je zoveel meer dan alleen een plekje om te slapen. Een zwembad, speeltuin en animatieteam houden de kinderen urenlang zoet waardoor jullie even kunnen ontspannen. Dankzij het restaurant hoef je je ook over het avondeten niet druk te maken.

De betere vakantieplekken liggen op een korte afstand van belangrijke trekpleisters van Italië. Of je nu de natuur in wilt, of juist de stad wilt bezoeken, je bent er zó vanuit je accommodatie. En zelfs dáár hoef je soms niet over na te denken. Veel vakantieparken en glampings in Italië bieden namelijk geheel verzorgde excursies aan.

Het kaf van het koren

De Italianen hebben allang door dat zij niet het enige volk zijn dat de familie centraal zet. Ze herkennen de (commerciële) kansen van een vakantiepark. Het aantal vakantieparken in Italië is immens. Maar hoe weet je dat je met een goed vakantiepark te maken hebt? Vanuit Nederland is het lastig beoordelen of een vakantiepark de beloftes waar maakt.

Daarom hebben wij dat alvast gedaan. Op www.glampings.nl zie je het resultaat: alleen de beste vakantieparken, met de beste faciliteit én met luxe glamping accommodaties.

Blader door het aanbod en laat je inspireren. Doet één van de vakantieparken in Italië je hartje sneller kloppen? Boek dan heel eenvoudig je verblijf direct bij de aanbieder. We wensen je veel vakantievoorpret!