De grootste Liebherr wijnklimaatkast kocht ik bij Cavepromotor

Incomode

Een tijd geleden bestelde ik een Liebherr WKt 6451 Grand Cru bij Cavepromotor in Nederland. Ze hebben mij op dat moment prima geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Maar na enige overweging ben ik toch gegaan voor de mooie bordeauxkleurige Liebherr WKt 6451.

 

Samen met een goede vriendin, baat ik een grote moderne feestzaal uit. Wij volgen de reservaties op, doen de bestellingen, we onderhouden de zalen en het sanitair en we voorzien eventueel extra hulp achter de toog of bij het opdienen tijdens de evenementen. We hebben samen een goed draaiende buissiness. Maar er kruipt best veel tijd en werk in. 

 

Er komt veel meer bij kijken dan mensen soms denken. We hebben de zaal nu al een jaar of 10 samen. Maar ik moet toegeven dat het de de laatste jaren steeds moeilijker wordt om aan alle verwachtingen te voldoen. Gewoon is vaak niet meer goed genoeg. 

 

Vroeger hadden we enkel de meest voorkomende dranken in huis. Maar de laatste tijd wordt ons steeds vaker de vraag gesteld om iets bijzonder te serveren. Mensen geven ook steeds grotere feesten. Tot een 10-tal jaar geleden had men nog nooit gehoord van een babyborrel, of een verlovingsfeest. Maar dezer dagen bestaat het allemaal. Meer nog, mensen investeren er ook veel geld in. De tijd van het partytentje in de tuin en de bbq erbij, ligt achter ons. 

 

Om zoveel mogelijk aan ieders wensen te kunnen voldoen, hebben mijn collega en ik besloten om te investeren in een nieuwe wijnbewaarkast. Nu hebben we de kans om een grotere hoeveelheid wijnen, cava’s, prosecco’s, noem maar op, klaar te leggen voor gebruik. De mooie look van de Liebherr WKt 6451 staat ook heel goed in onze open keuken. Wat natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk is. 

 

Het blijft een hele uitdaging om te voldoen aan de wensen van een veeleisende toekomstige bruid, of een kersverse mama, maar goed dat de partners vaak wel hun kalmte kunnen bewaren. Toch is het wel een heel nobele job die wij hebben. Want het blijft wel leuk om een diezelfde mama of bruid te zien stralen op de dag zelf. 

 

Mijn collega en ik zijn echt tevreden met de nieuwe aankoop. Maar zeker ook van de service van Cavepromotor. Het is fijn om te kunnen investeren in kwalitatieve producten. En om onze feestzaal te zien groeien tot een plaats waar veel mensen een fijne tijd kunnen beleven. 

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/wijnbewaarkasten/liebherr-wkt-6451-pr