De juiste contactinformatie van Nederlandse klantenservices

Vind je het ook altijd zo lastig om de juiste contactinformatie te vinden van een klantenservice? Je komt terecht op het verkeerde Facebookaccount of je bent na 5 minuten zoeken nog niet belend op een pagina waar je het juiste telefoonnummer kunt vinden. Ontzettend vervelend en jammer van je tijd. Een tip die je tijdens je volgende zoektocht mee kunt nemen is om te starten bij de klantenservice gids. Deze gids bevat alle contactinformatie van grote en kleine Nederlandse klantenservices. Raadpleeg de klantenservicegids wanneer je specifiek op zoek bent naar een telefoonnummer of de openingstijden van een winkel, bedrijf of organisatie.

Alle belangrijke informatie op een rij

We hebben zojuist al kort benoemd dat je in de gids meer informatie kunt vinden over telefoonnummers en openingstijden, maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. Je kunt er namelijk ook meer info vinden over actuele storingen, de bereikbaarheid, social media accounts en reviews. Afhankelijk van wat je voorkeur heeft kun je op verschillende manieren contact zoeken met welke klantenservice dan ook. De ene klantenservice biedt alleen contact aan via Facebook, terwijl de ander ook actief is op Twitter of Instagram. Dit verschilt per klantenservice.

Welke klantenservices moet ik zoal aan denken?

Je vindt in de gids meer informatie over klantenservices als Ziggo, Tele2, Telfort, Rabobank en bijvoorbeeld Netflix. Dit zijn een aantal grote namen die iedereen waarschijnlijk wel kent. Er zijn daarnaast ook tal van kleinere klantenservice opgenomen in de gids. Denk aan een plaatselijke zonnestudio of een bouwbedrijf bij jou in de buurt. Naar welke klantenservice je ook op zoek bent, start je zoektocht bij de klantenservice gids. Grote kans dat je hier direct vindt waar je naar op zoek bent. Zo kun je aanzienlijk veel tijd besparen en weet je zeker dat je