De liebherr wijnklimaatkasten, geschikt voor ieder huishouden

Incomode

Liebherr EWTdf 1653 koop je via https://www.cavepromotor.nl

Yes, onze nieuwe aanwinst, de Liebherr EWTdf 1653, is toegekomen en geïnstalleerd. We zijn erg enthousiast over deze mooie, compacte en stijlvolle wijnkoelkast met twee apart regelbare temperatuurzones. 

Mijn man en ik wonen in een oud vrijstaand herenhuis, gebouwd in 1909 in art-nouveau stijl. Ons huis heeft nog de typische art-nouveau elementen, houten lambrisering tegen de muren, gekleurd glaswerk in het plafond met lood omlijst, ruime leefruimtes met hoge muren en een grote marmeren houtkachel in het midden van de woonkamer. Het is een prachtig mooi huis, met een enorm warme uitstraling. 

Onze keuken heeft nog een heel nostalgische uitstraling, zonder al te veel high tech apparatuur, maar met een gasvuur en mooi afgewerkte eikenhouten keukenkasten. Het frame van onze nieuwe aanwinst de Liebherr EWTdf 1653, is geleverd in het zelfde houten materiaal als onze  keuken. Dit prachtige toestel past perfect in het plaatje.

Mijn man en ik zijn echte wijnliefhebbers. We kunnen er echt van genieten om ‘s avonds met z’n tweetjes nog een lekker glaasje rode wijn te drinken bij de open haard. Of in de zomer, een glaasje witte wijn op het dakterras , met uitzicht op de grote tuin. De Liebherr EWTdf 1653 is perfect voor ons, niet te groot, niet te klein, gewoonweg ideaal. 

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/inbouw-wijnklimaatkasten/liebherr-ewtdf-1653-vinidor-inbouw-wijnklimaatkast-pr