Incomode
Image default
Business / Food and Related Products

Dit zijn pas goede voornemens

Aan het begin van het nieuwe jaar wordt vaak tot goede voornemens besloten. Sommigen mensen starten een dieet om die extra pondjes kwijt te raken, anderen willen over het algemeen veel gezonder gaan leven. Zodra februari aanbreekt, blijkt de een het beter te kunnen volhouden dan de ander. Daarom hebben we nu voor beiden goed nieuws. Een dieet dat je probleemloos volhoudt en een gezonde leefstijl waar je U tegen zegt. Bovendien kost het je nagenoeg geen inspanning. Wél geeft het je een heleboel ontspanning. Dit klinkt als muziek in de oren of niet? Daarom lees je hier alles over de gezonde keuze voor natuurproducten: een beter voornemen kun je voor je lichaam niet nemen.

Een simpele vervanging geeft je zoveel meer

Het eerste dat we je aanraden is het vervangen van je tafelsuiker. Daarvoor in de plaats haal je Stevia in huis. Hoewel dit een simpele vervanging lijkt, heeft het een zeer positieve impact op je gezondheid. Hoe komt dat? Welnu, regulier tafelsuiker staat ook wel bekend als geraffineerd suiker. Dit betekent dat het in de fabriek bewerkt is. Om tafelsuiker de witte kleur te geven en een langere houdbaarheid, worden alle goede stoffen tijdens dit schoonmaakproces aan suiker onttrokken. Deze stoffen, zoals vitaminen, enzymen en mineralen, heeft je lichaam nodig om suiker te kunnen verwerken. Door het ontbreken van deze stoffen in regulier tafelsuiker, wordt zowel ons immuunsysteem nadelig beïnvloed als onze hormoonhuishouding.

De keuze voor 100% Himalayazout

Ook voor geraffineerd keukenzout geldt dat door de fabrieksbewerking essentiële bouwstoffen worden onttrokken. Ieder mens heeft echter zout nodig, maar juist de sporenelementen en mineralen die van oorsprong in zout aanwezig zijn. In geraffineerd keukenzout is dit niet meer het geval. Bovendien wordt de dagelijks aanbevolen zouthoeveelheid van 6 gram regelmatig overschreden. Dit verhoogt onder meer je bloeddruk. We kunnen hier gerust van een aanslag op je lichaam spreken. Stop dus met geraffineerd zout. In plaats daarvan kies je voor Himalayazout, hét zout onder de gezonde zoutsoorten.

De weldaad van natuurlijke badzouten

Himalayazout heeft nog veel meer positieve eigenschappen. Zo kun je het ook als badzout gebruiken. Als zodanig heeft het een bijzonder ontspannen werking en daarbij komt dat het ook nog eens gewrichtspijnen vermindert. In de vorm van scrubzout geef je je huid een gezonde dosis aan vitaminen en mineralen mee. Himalayazout regenereert en revitaliseert namelijk je huid na een warm en ontspannen bad. Kortom, als dit geen goede voornemens zijn weten wij het ook niet meer.

 

Related Posts

Smallere taille met een waist trainer

Aankoopgidsen voor koffieapparaten

Tijd voor een BBQ? Bespaar op jouw vlees!