E sigaret waar kopen

Je wilt een e-sigaret kopen maar hebt geen idee waar je het zoeken moet? E-sigaretten zijn sterk in opmars en steeds meer rokers beseffen gelukkig dat elektrisch roken zoveel te bieden heeft. Iedereen kent wel iemand die elektrisch rookt. Sinds 2013 is al zo’n 5% van de rokers definitief overgestapt op elektrisch roken en dat zullen er alleen maar meer worden!

 

Waar kan je het beste een e-sigaret kopen?

Natuurlijk kan je e-sigaretten op verschillende manieren aanschaffen maar het meest logisch is om dit via een webwinkel, gespecialiseerd in e-sigaretten, te doen. Zij kunnen je tevens informeren en adviseren over iedere soort e-sigaret afzonderlijk. Wel raden we je aan om je, voordat je er eentje aanschaft, eerst in te lezen over elektrisch roken. Kom erachter welke soorten e-sigaretten er zoal zijn en wat je ervan kan verwachten. Wat ons betreft kan je het beste je e-sigaret en eventuele toebehoren bestellen via Damp-e. Deze webwinkel heeft het grootste aanbod van elektrisch rookwaar en toebehoren in Nederland. Tevens kan je bij hen altijd terecht voor advies op maat. Tevens verkopen zij e-sigaretten van verschillende fabrikanten en merken en prijzen ze niet één merk in het speciaal de hemel in. Je hebt echter wel de zekerheid dat alle producten van een goede tot zeer goede kwaliteit zijn.

 

Elektrisch roken, wat heb je zoal nodig?

Bij elektrisch roken komen net iets meer handelingen kijken dan bij ‘gewoon roken’. De vloeistof (e-liquid) moet worden verhit voordat er damp ontstaat. Daarvoor is een batterij nodig die de nodige energie levert. Je hebt dus een batterij nodig en een oplader om deze batterij weer te kunnen opladen. Daarnaast heb je vloeistof nodig. We noemen dit e-liquid. E-liquids zijn beschikbaar in allerlei smaken, merken, nicotinesterktes en verhoudingen (PG en VG). Het is afhankelijk van het soort e-sigaret welke toebehoren je zoal nodig hebt om te kunnen dampen. Het is allemaal minder ingewikkeld dan je denkt en het spreekt allemaal voor zich. Op de website van Damp-e wordt alles eenvoudig uitgelegd en neem anders bij vragen contact met deze winkel op.

E-sigaret waar kopen? Nou… bij Damp-e.nl natuurlijk!