Een Liebherr wijnklimaatkast kopen is vertrouwen op kwaliteit

Incomode

Goede vrienden van mij hebben me aangeraden om een Liebherr WTes 5872 Vinidor te kopen bij Cavepromotor.nl. Ik heb hun advies opgevolgd en het is een fantastische aanwinst.

Ik ben de trotse uitbater van een koffiehuisje en bed and breakfast in een oude hoeve aan de Maaskanten van Belgisch Limburg. De hoeve ligt vlak aan een natuurpark , mooi omringd door de loofbomen. Oorspronkelijk was deze hoeve een boerderij. Maar de vorige eigenaar heeft er een knappe renovatie doorgevoerd en de hoeve is helemaal in glorie hersteld. 

De herberg of bed en breakfast bestaat uit bestaat uit 5 gastenkamers; 3 tweepersoonskamers en 2 gezinskamers. In het koffiehuisje kan je terecht voor een heerlijke kop koffie met ‘ambachtelijk gebakken vlaai’ in eigen keuken bereid. En er worden eveneens de gebruikelijke frisdranken , biertjes waaronder een trappist en biologische wijnen geserveerd.

Het is voor de voorraad Biologische wijnen dat ik De Liebherr WTes 5872 Vinidor bestelde. In deze prachtige wijnklimaatkast is er plaats om wel 178 flessen witte en rode wijn te  houden in de best mogelijke omstandigheden. De Liebherr WTes 5872 Vinidor beschikt namelijk over drie temperatuurzones die apart ingesteld kunnen worden tussen 5° en 20°.Het is ook een zeer economische klimaatkast met energielabel A. En je kan de lay-out zelf kiezen dankzij de 10 verplaatsbare schabben. 
Ik heb altijd veel vertrouwen gehad in de kwaliteit van Liebherr. 5 jaar geleden investeerde ik in een ander merk klimaatkast. Maar dat is me zo erg tegengevallen, dat ik toch terug ben gegaan naar de vaste kwaliteitswaarde waar Liebherr voor staat. Daar heb ik nog nooit spijt van gekregen.

Deze Liebherr WTes 5872 Vinidor bestelde ik via Cavepromotor.nl. Een website naar mijn hart. Een vlotte bestelling, veilige betaling en een snelle service. Ik kan deze website bij iedereen aanraden. Bovendien geven ze een laagste prijsgarantie , gratis thuisbezorging en werd mijn oude klimaatkast meteen ook afgevoerd. 

Het Biologisch eten en drinken is een uit de hand gelopen passie van mij. Elke ochtend sta ik om 05u op om in de bakkerij de broodjes en vlaai klaar te maken die ik nodig heb doorheen de dag, allemaal op biologische wijze. En de biologische wijnen , daar kwam ik mee in contact via een plaatselijke wijnhandelaar. Biologische wijnen worden geproduceerd uit kwaliteitsdruiven geteeld zonder chemische bewerkingen. Concreet betekent dit dat er bij deze wijnen geen gebruik wordt gemaakt van pesticiden, herbiciden en chemische bemesting. 

De nieuwe wijnklimaatkast heeft en mooie plaats gekregen in de hoeve , waar iedereen hem kan zien. Zo heb ik de flessen ook binnen handbereik. Het is zalig genieten om na een lange dag werken , samen met de gasten , nog een glaasje heerlijke wijn te drinken rond de grote lange tafel. Er wordt vaak wat afgelachen en veel plezier gemaakt. Soms wordt er al wel eens een optreden georganiseerd. En dan haal ik meestal ook de lekkerste wijnen boven. Dankzij de Liebherr WTes 5872 Vinidor heb ik ze nu allemaal dicht in de buurt en perfect gekoeld, zoals ik het graag heb. IK ben er zeker van dat ik nog veel mooie momenten ga beleven dankzij mij Liebherr WTes 5872 Vinidor, het is een geweldige aankoop. 


https://www.cavepromotor.nl/caveshop/wijnklimaatkasten/liebherr-wtes-5872-vinidor-pr