Een schaakspel van Schaakkoning

Incomode

Op zoek naar een schaakspel? Dat kan bij Schaakkoning, de koning in schaakspellen verkoop. Tegenwoordig doet iedereen allemaal soorten spelletjes online, van Roblox tot Tanki Online. Te veel om op te noemen! En toch gaat er niets boven het bordspel. In real life tegenover iemand zitten is totaal iets anders dan via een webcam communiceren. De tegenstander intimideren door hem even recht aan te kijken en vervolgens de koning schaakmat te zetten. De tegenstander observeren is een waardevol item van het spel wat online niet te vinden is. Daarnaast is het ook bewezen dat kinderen die leren schaken van een bord beter presteren op school. Zij zijn beter in staat om problemen die zich voor doen te analyseren en op te lossen. Ook hebben zij een beter ruimtelijk inzicht. Kortom, zo’n schaakspel levert vele voordelen op!

Het speciale schaakspel

Is zo’n klassiek schaakspel niets voor u of bent u er inmiddels wel op uit gekeken, dan zijn er nog verschillende varianten op het klassieke schaakspel gemaakt. Zo is er Kubb Vikingen, een teamsport waar beweging voor vereist is. Houdt u dus niet van stilzitten dan is dit absoluut een leuke variant. Bij dit spel moeten zo snel mogelijk de Kubbs en de koning van het andere team omgegooid worden. Daarnaast zijn er ook nog ander educatieve spellen en denkspellen ontwikkeld op het klassieke voorbeeld, namelijk de Thinkfull varianten. Ook voor deze spellen leer je strategieën en moet je continu gefocust zijn op de acties van de tegenstander. De ene is spectaculairder dan de andere, bijvoorbeeld Thinkfun Laser Chess. Met behulp van een laser is het de bedoeling de schaakstukken van de tegenstander uit te schakelen, terwijl Thinkfun All Queen meer lijkt op vier-op-een-rij.

Scherpe prijzen en klantvriendelijkheid bij Schaakkoning

Kortom, bij schaakkoning kunt u terecht voor het klassieke schaakspel, losse schaakstukken en het speciale schaakspel tegen leuke betaalbare prijzen. Wij kunnen deze scherpe prijzen hanteren, doordat wij alleen online verkopen en dus geen extra kostenpost hebben. Dit doet niet af van onze klantvriendelijkheid. Wij staan nog steeds onze klanten telefonisch te woord en geven graag advies. Bezoek snel onze website en bestel het schaakspel dat bij u past!