Een speciale menukaart voor in de zomer

Incomode

Zomer; de tijd om lekker buiten door te brengen

Het is alweer bijna zomer! Mensen gaan er lekker dagjes op uit en brengen veel tijd buiten door om te genieten van het heerlijke weer. Dit houdt ook in dat de terrassen weer overvol zijn. Als ondernemer wil je natuurlijk niets liever dan dat de potentiele klanten jouw horecaonderneming komen bezoeken. Echter gaat dit niet vanzelf.

Hoe realiseer je meer bezoekers in de zomer?

Vanzelfsprekend moeten je buitenterrasjes er gezellig en uitnodigend uitzien. Mensen willen niet op saaie, nietszeggende terrasjes zitten. Kleed je terras leuk aan en zorg voor goede marketing. Niet geheel onbelangrijk is dat het eten en drinken er leuk en lekker uit moet zien en natuurlijk heerlijk moet smaken. Wanneer deze elementen goed toegepast worden ben je al een heel eind op weg. Echter wordt er een heel essentieel element vergeten door verschillende horeca ondernemers, namelijk: de menukaart!

Meer gasten realiseren door een goede menukaart..

Een menukaart kan meer betekenen dan je in eerste instantie denkt. Met een goede menukaart kan je onderscheidend vermogen uitstralen. Voeg gerechten of drankjes toe die de concurrenten niet hebben, geef de potentiele gasten een reden jouw terras te bezoeken. Maak een aparte cocktail of smoothie menukaart, deze drankjes zijn immers erg geliefd bij vele mensen in de ze zomer. Tevens zou je een aparte ijs-kaart bij de menukaart kunnen sluiten, denk aan verschillende verfrissende coupes.

Ook kunnen de gerechten aangepast worden. Zo is het niet verstandig om stampoten aan te bieden, dit wordt over het algemeen niet gegeten in de zomer. Ga voor frisse en lichte gerechten. Door alle bovengenoemde aanpassingen door te voeren in de menukaart zal je meer bezoekers en dus meer conversie verkrijgen. Wacht niet langer en geef je website een zomerse touch en onderscheid je van alle concurrenten.

http://themenustore.nl/