Er altijd goed uit zien

Incomode

Voor iedereen wordt het tegenwoordig steeds belangrijker om er goed uit te zien. De maatschappij vraagt dat eigenlijk aan ons. De mensen die hierin mee gaan vinden het belangrijk wat anderen over hen denken, daarnaast bezwijken ze onder groepsdruk vanuit de maatschappij om er zo uit te zien zoals zogenaamd wordt verwacht. Dit is natuurlijk helemaal niet zo. Natuurlijk zijn er idealen over hoe een mooie vrouw of man eruitziet. Maar niet iedereen heeft dezelfde smaak. De ene man vindt een vrouw die dun is zeer aantrekkelijk de andere man zou juist weer een vrouw met rondingen prachtig vinden. Het is maar net wat je zelf als ideaal ziet. Wanneer je graag een super strak, slank en sterk lijf wil dan weet je dat je hiervoor moet werken. Iets wat je wil komt namelijk niet maar zo aanzetten.

Zo is het dus zo dat je maar niet naar de maatschappij moet luisteren maar gewoon lekker moet doen wat je zelf wil, natuurlijk wel binnen de perken van de normen en waarden. Het is natuurlijk niet het geval dat je de wet moet overtreden en je moet begeven met illegale activiteiten. Het gaat hier meer om het uiterlijk. Wil je er op de een of andere manier op een bepaalde manier uit zien, dan moet je dat zeker doen, maar als dit zeer anders is dan de rest van de maatschappij gewend is dan moet je er niet raar van opkijken dat andere mensen in de maatschappij het misschien raar zullen vinden hoe je je kleed of hoe je eruitziet. Dit is natuurlijk aan je zelf.

Toch is het wel algemeen geaccepteerd dat je jezelf moet verzorgen en dat het best wel het een en ander mag kosten om je zelf af en toe in de watten te leggen en wat te doen aan je uiterlijk zoals lekker naar de kapper of naar de spa, of misschien wel botox spuiten in je lippen om jezelf wat meer boost te geven qua zelfvertrouwen. Het gebruik van botox is namelijk al lang niet zo taboe meer als wat je zou denken, veel meer mensen zetten een botox in lippen dan dat je zou denken.

http://faceland.nl/