Eten en drinken in Rotterdam

Incomode

Eten en drinken op het Ommoordse Binnenhofplein.

De gezelligheid op winkelcentrum Binnenhof in de Rotterdamse wijk Ommoord is er een stuk op vooruit gegaan met de komst van “Otto Hahn Eten & Drinken“. Door de uitbreiding van supermarkt Plus is het bekende cafe Otto Hahn uit Ommoord vijftig meter verplaatst naar het plein bij de uitgang van metrostation Binnenhof. De naam is aangepast aan “Otto Hahn Eten & Drinken”. De sfeer is met een houten vloer en een gezellige inrichting gemoedelijk gebleven.

Eetcafe.

Het horecabedrijf heeft weliswaar een andere uitstraling gekregen, maar blijft in de wijk Ommoord dé plaats voor het nuttigen van een drankje en het eten van een hapje. De maaltijden zijn op het niveau van een restaurant, toch blijft het bedrijf de sfeer houden van een eetcafe. In de avonduren kunt u er als vanouds terecht voor de borrel.

Terras en serre.

Er is een gezellig terras aanwezig, wat bij mooi weer een prima verblijf garandeert op het Binnenhofplein. Bij iets kouder weer is de serre de plaats voor een lekker kopje koffie. Natuurlijk wordt de serre ook gebruikt bij de lunch en diner.

Eten en drinken.

In de keuken van het eetcafe worden maaltijden bereidt met alleen verse producten. Alle gerechten worden geserveerd met verse frites en groenten. Daarnaast zijn er de kindermenu’s, de vegetarische maaltijden en de aantrekkelijk geprijsde dagschotels. Wat drinken bij de maaltijd of een borrel met vrienden en bekenden ? Vanzelfsprekend is er een uitgebreide wijn- en bierkaart ! Aan de gezellige bar kunt u met u bijpraten met een drankje en een borrelhap. Otto Hahn tapt Jupiler, Hertog Jan, Hoegaarden en seizoensbieren.

Evenementen.

In het eetcafe is altijd wel wat te doen. Belangrijke sportevenementen of de wedstrijden van Feyenoord kunnen er bekeken worden. Men organiseert zelf ook jazzmiddagen of andere partijtjes ten behoeve van de inwoners van Ommoord.

Avonduren.

In de late uurtjes verandert het eetcafe langzaam in een buurtzaak, waar vooral de jeugd en ander avondpubliek samenkomt. De muziek past zich daaraan aan. Kortom, Ommoord heeft er een fijn buurthuis bijgekregen, waar drie generaties bewoners zich welkom voelen.

http://www.ottohahn.nl