G9 led als led verlichting

Incomode

Wanneer je niet weet waar G9 led voor staat, dan kunnen we je al een eind op weg helpen. G9 staat voor een bepaalde maat van fitting van lampen die je meer dan eens terugvindt in etalages, trappenhallen, gangen en andere plaatsen waar veel licht nodig is. Je vindt deze lampen ook terug in kleedkamers van artiesten in theaters. Het zijn dus lampen die vooral ingezet worden waar veel licht nodig is. Daarom is het geen wonder dat voor deze led lampen vroeger vooral halogeen gebruikt werd. Dan spreken we dus echt over energieslurpers. Met de G9 led zijn deze tijden dus voorgoed voorbij.

G9 led wattage

G9 led lampen geven veel licht, dat is algemeen geweten. Toch bedraagt hun wattage slechts 3 Watt. Voor deze 3 Watt krijg je dan wel veel meer licht terug dan je zou kunnen verwachten. In tegenstelling tot wat je zou kunnen denken, wordt bij led lampen en led verlichting de lichtsterkte uitgedrukt in lumen. Dit is de meest gangbare eenheid voor lichtsterkte en geeft je een adequaat idee van hoeveel licht je echt krijgt van led lampen en led verlichting.

G9 Led is dat wel goedgekeurd?

Nu je weet wat G9 Led lampen en led verlichting voor je kunnen betekenen, stel je je misschien de vraag of deze nieuwe led verlichting wel goedgekeurd is om gebruikt te worden in België en Nederland. Ook op dit vlak kunnen we je zeker geruststellen. De G9 led werden allemaal CE gekeurd en zijn dus niet alleen van de beste kwaliteit, maar kunnen ook gewoon in heel Europa gebruikt worden.

In welke merken is deze led verlichting verkrijgbaar?

Deze led lampen wordt vervaardigd door verschillende bekende merken. Het is dus niet zo dat je wanneer je deze led verlichting koopt dat je dan meteen aangewezen bent op obscure merken waar nog nooit iemand van heeft gehoord. Bridgelux, Epistar, Samsung en Sharp zijn allemaal topmerken die garant staan voor kwaliteit. Op dit gebied kan er dus niet al te veel mislopen.

Zijn de G9 Led dimbaar

De G9 Led zijn niet dimbaar. In het geval van de led lampen die met deze fitting werden uitgerust is dit ook niet nodig. Deze modellen werden ontworpen om extra veel licht te geven, en voor de plaatsen waar deze led lampen gebruikt worden, is een dimfunctie vaak niet wenselijk. De G9 Led is dus betrouwbare, duurzame en spaarzame led verlichting waarvan je op aan kunt gaan.

 

https://www.leds-depot.be/led-230v/g9-gu9-led-lampen.html