Haal ‘La Dolce Vita’ in huis met je nieuwe Liebherr wijnklimaatkast

Incomode

Liebherr EWTgw 2383

Vandaag is onze nieuwe Liebherr EWTgw 2383 aangekomen, we bestelden hem via https://www.cavepromotor.nl. Ik ben er enorm blij mee. Het is echt een traktatie na al het hard werk dat we geleverd hebben. 

Mijn man en ik hebben een langwerpige hoeve gekocht in de buurt van Tremelo. De hoeve ligt helemaal tussen de velden, langs een zandweggetje. De buitenkant van de hoeve hebben we gerestoreerd, het oude uiterlijk behouden, maar opgefrist. En de binnenkant hebben we helemaal opengetrokken. Het geheel is bijna één grote ruimte, net als in een loft. De muren aan de binnenkant hebben we modern strak gemaakt. 

De helft van het pand is aan de binnenkant helemaal open getrokken tot boven, daar kijk je recht op de nok. De andere helft bestaat uit een vide, met daarachter de slaapplaatsen en een badkamer achter een mat glazen wand. 

75% Van de werken hebben we zelf gedaan. We zijn er lang aan bezig geweest. Voor de keuken hadden we eerst de basis geplaatst, zodat we konden inhuizen. En nu zijn we nog bezig aan de ‘extra’s’. En daar hoort dus de Liebherr EWTgw 2383 bij. Mijn man en ik zijn alle twee grote wijnliefhebbers. En deze prachtige inbouwwijnkast zal perfect passen in onze nieuwe woning. Ik kijk al uit naar de gezellige avonden, met een glaasje wijn. 

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/inbouw-wijnklimaatkasten/liebherr-ewtgw-2383-vinidor-inbouw-wijnklimaatkast-pr