Hoe voorkomt u een verstopping?

Incomode

 

Een verstopping in de gootsteen is een veel voorkomend probleem dat in vrijwel elk huishoudens (minstens) jaarlijks voorkomt. Om u in de toekomst te behoeden voor meer verstoppingen in uw gootsteen, hebben wij voor u uitgezocht hoe u dit in de toekomst kunt voorkomen en wat in de meeste gevallen de oorzaak is. Zo hoeft u geen urenlang meer te zwoegen om de verstopping uit uw gootsteen te halen en kunt u met een paar simpele tips ervoor zorgen dat er nooit meer een verstopping komt te zitten in uw gootsteen.

Vaatwasser

Eén van de meest voorkomende oorzaken van een verstopping in de gootsteen in uw huis is het vaatwastablet. Omdat steeds meer mensen zich actief bezig houden met het verbeteren van het milieu, wordt er ook steeds meer op de eco-stand de vaat gedraaid. Doordat het water bij de eco-stand koud is, lost het vaatwastablet niet helemaal op. Wanneer het onopgeloste tablet vervolgens door de afvoer gaat, kan deze vast komen te zitten in de gootsteen waardoor er een verstopping komt in de goot.

Hoe voorkomt u dit?

De vraag rest natuurlijk: hoe voorkomt u dit? Het antwoord op deze vraag is simpel. Laat één keer in de paar weken een pannetje kokend water door de goot lopen op onopgeloste stukken op te lossen. Wanneer u dit doet is de kans op een verstopping in de gootsteen nihil.

Heeft u een hardnekkige verstopping en krijgt u deze zelf niet uit uw gootsteen? Vraag dan aan uw loodgietersbedrijf in Warmond of zij dit voor u kunnen oplossen. Uw specialist weet eenvoudig – door verschillende innovatieve apparatuur – de kern van het probleem te vinden en kan het goedkoop voor u oplossen.