Kartonnen koffiebekers

Incomode

 

Wilt u uw kartonnen koffiebekers aanvullen met nieuwe? Dat kan! Bij Koffiebekerbestellen.nl is het heel eenvoudig om een nieuwe lading kartonnen bekers voor in de automaat te bestellen. Er zijn vele soorten en diverse maten beschikbaar. Niet iedereen drinkt evenveel en daarom zijn er verscheidene afmetingen om in ieders behoefte te voorzien.

Er zijn tevens universele kartonnen koffiebekers die in elke koffieautomaat passen. Zo hoeft u geen rekening te houden met de exacte maten voor uw machine. Alles past erin. Deze kunt u overigens in diverse kleuren aanschaffen. Met kleur, zonder kleur of zelfs met een eigen opdruk. Dat is leuk indien u de beleving in de koffiehoek op kantoor wat vrolijker wilt maken. Hebt u dus bekers nodig dan bestelt u ze in plastic of karton bij ons.

Voor bij de automaat

De kartonnen en plastic koffiebekers die wij verstrekken passen in iedere koffieautomaat. De afmetingen zijn geschikt om in de houder te passen. Onze producten zijn daarom een aanwinst voor bij u in de kantine. En het mooie is dat u ze in grote oplage kunt bestellen. U bespaart daarmee zeer veel geld en bent voor een kleine prijs dus geheel voorzien in alle accessoires en overige koffiebenodigdheden. Wanneer u uw kartonnen bekers in passende stijl wilt hebben dan kunt u ze laten bedrukken. Op die wijze kunnen uw bedrukte kartonnen koffiebekers altijd goed bij de automaat passen, want u bepaalt welke kleur ze hebben en welke afbeelding erop komt.

Andere producten

Het is evenzeer mogelijk om bij Koffiebekerbestellen.nl andere producten te halen dan alleen kartonnen koffiebekers. Denk hierbij aan de vele koffie accessoires die nodig zijn om een bakje pleur helemaal af te maken. Zo zijn er suiker- en creamerverpakkingen voor eenmalig gebruik. En zo kan men roerstaafjes in een dispenser klaarzetten voor ieder die een kop thee of koffie wil uit een kartonnen beker.