Kwaliteitsvol vlees kopen in België

Incomode

Bij beenhouwers die gepassioneerd bezig zijn met hun stiel kan je terecht voor goed en kwaliteitsvol vlees. Niet elke beenhouwer gaat met dezelfde zorg en met dezelfde liefde voor het product om met vlees. Het wordt dan ook steeds zeldzamer om een goede vleesgroothandel  in België te vinden, maar wees maar zeker dat deze nog bestaan.  

Gespecialiseerde beenhouwers

Wilt u een goed stuk vlees? Ga dan op zoek naar een beenhouwer die zijn producten verwerkt met liefde en zich specialiseert in het vak. Vaak herken je een goede slager door een praatje te maken. Vraag naar tips of naar bereidingen van het vlees en kom zo meer te weten over je slager. Zo kan je voor een kwalitatief stuk vlees terecht bij beenhouwerij en vleesgroothandel Manu Polis met een eigen slachthuis in Anderlecht. Dit is een slager met verstand van de stiel, wie zich jarenlang heeft gespecialiseerd in vlees.

Welk stuk vlees moet je kiezen?

De keuze van het stuk vlees hangt af van welk gerecht je wil maken. Ook hierbij kan je je laten bijstaan door je slager. Daarom is de keuze van een goede slager belangrijk, niet alle slagers bieden alle vleessoorten aan, of kunnen je even goed adviseren. Goed lamsvlees  of lamsgehakt  kan je bijvoorbeeld moeilijker vinden dan runds- of varkensvlees.

http://manupolis.be/?lang=nl