Liebherr CBNPes 5167 PremiumPlus de top in de koelvriescombinaties

Liebherr CBNPes 5167 PremiumPlus

De Liebherr CBNPes 5167 PremiumPlus is behoort tot het topsegment in de Liebherr koel/vriescombinaties. Dit koel en vriesapparaat beschikt over twee thermostaten, waardoor u in staat bent om het koeldeel en vriesdeel apart te regelen. Dit klinkt mogelijk onlogisch, maar u kunt op vakantie gaan het koeldeel uitschakelen en ondertussen het vriesdeel laten functioneren. Dit apaparaat is voor zien van BioFresh waardoor u allerlei producten langer kunt bewaren met behoudt van vitamen. Dit apparaat beschikt over een Icemaker waarbij rekening gehouden moet worden met de afstand tot het wateraansluitpunt. Het volume is royaal bemeten wat een groot voordeel is voor grote gezinnen, verenigingen, maar ook in de horeca komt dit in edelstaal uitgevoerde apparaat steeds vaker tot zijn recht.

Het display van deze topkast is verwerkt in de deur. Zodoende kunt u van buiten de temperatuur aflezen. De kast is volledig uitgevoerd in edelstaal wat er voor zorgt dat de kast een meubelstuk is in uw keuken of waar de kast ook gaat plaatsen. In totaal biedt de kast een volume van  411 liter, wat is onderverdeeld in 299 liter koelen en 99 liter BioFresh. Het vriesdeel heeft een capaciteit van 112 liter en beschikt over een Icemaker. U dient er wel rekening mee te houden dat u een wateraansluitpunt heeft binnen bereik van 1,39 cm.

De kast is voorzien van een optimale isolatie wat er voor zorgt dat bij een eventuele storing de ingevroren goederen tot 30 uur kunnen worden bewaard. Standaard worden er twee koude accu’s meegeleverd om de 30 uur te kunnen overbruggen. In de zomermaanden kunt u deze meenemen in een koelbox.

De invriescapaciteit is 14 Kg per 24 uur. Waar kunt u het beste online liebherr koel en vriesapparatuur kopen. In Nederland is het vooral Koelen & Vriezen die grote sier maakt met de servicedesk ook nadat u de koelvriescombinatie heeft gekocht. In de handleiding staat veel, maar in de praktijk kan het zijn dat tegen praktische zaken aan loopt. Uw vragen kunt u stellen aan de specialisten waarbij u dit het gemakkelijkste doet per e-mail. U krijgt namelijk op korte termijn een antwoord terug wat u dan ook nog eens kunt nalezen.

Bij Koelen en Vriezen worden er geen aparte kosten in rekening gebracht voor het afleveren in heel Nederland. Het installeren van de Koelvriescombinaties kunt u zelf. Door te zorgen dat de kast op een vlakke plaats komt te staan, kan deze perfect functioneren. Vaak wordt uit het oog verloren, maar deze service in Nederland is zeer zeldzaam.