Liebherr CNPes 4758 bij Koelen & Vriezen

Yes, eindelijk hebben we onze Liebherr CNPes 4758 Premium koel/vriescombinatie in huis , die we bestelde via https://www.koelen-en-vriezen.net.

 

Ik woon samen met een aantal vriendinnen in een herenhuis vlak aan het patershol in Gent. Eén van de oudste maar gezelligste buurten van Gent. Met veel oude middeleeuwse straten, gezellige cafe’s en restaurantjes.  

 

Het oude huis is oorspronkelijk van de ouders van één van mijn huisgenoten. Maar deze zijn naar Zuid Afrika getrokken toen hun dochter oud genoeg was om op eigen benen te staan. 

De woning bestaat uit 2 garages en een berging gelijkvloers, een keuken en een terras op de eerste verdieping. De leefruimtes bevinden zich daarboven op de 2de verdieping.  En op de derde en vierde verdieping bevinden zich de ruime badkamer en slaapkamers. Dus ook de zolder is helemaal gerenoveerd en in gebruik. 

 

We hebben de tijd van ons leven hier in dit prachtige huis. En zeker nu de lieve ouders van onze vriendin, geïnvesteerd hebben in de nieuwe Liebherr CNPes 4758 Premium. Het is een prachtig en energiezuinig model, dat ons dankzij zijn nofrost functie bespaart van het ontdooien van het vriesvak. 

 

Deze mooie koelkast zal goed dienst kunnen doen tijdens onze volgende girlsnight. God zij dank past er goed veel chocolade ijs in die grote extra vrieslade. 

https://www.koelen-en-vriezen.net/koelshop/koel-vriescombinatie/liebherr-cnpes-4758-premium-detail