Liebherr Koelkast? Koelen & Vriezen

Liebherr koelkast, dit zijn de beste toestellen om mijn heerlijke taartjes in te bewaren. Sinds een aantal jaar baat ik een heel gezellig theehuisje uit in een klein stadje op het Vlaamse platteland. Het is al een droom sinds dat ik een klein meisje was om zoiets uit te baten. Ik weet het nog als gisteren wanneer ik mijn eerste echte taart bakte. Ik was zes jaar en met een beetje hulp van mijn moeder had ik een appeltaart gemaakt. Ik weet nog dat ik er zo trots op was dat ik zelfs naar onze buren was gegaan met een aantal stukjes zodat ook zij mijn overheerlijke creatie konden proeven. Dat was de start van mijn bakverslaving, of zo noemt mijn man het toch. Ik zou het eerder een extreme passie voor bakken noemen. Ik heb in verschillende koksscholen les gevolgd en daar heb ik veel geleerd, maar het meeste heb ik geleerd van de plaatselijke bakker uit onze straat. Hij had een zelfde soort passie voor taarten als ik. Zijn doel was dat elke taart die hij bakte een pareltje zou zijn. Hij leerde me welke smaken voor taarten lekker waren, welke verrassende combinaties super lekker zijn en hoe je ze het mooiste kunt versieren. Ondertussen gebruik ik in de taarten die ik bak nog altijd heel veel dingen die ik van hem heb geleerd, maar heb ook een aantal dingen aangepast zodat nu mijn eigen stempel is gedrukt op de taarten. Mijn ouders waren eerst niet zo enthousiast over het feit dat ik mijn schoolcarrière volledig zou wijten aan bakken. Ze hadden een heel ander plan voor mij want zij wilden eigenlijk dat ik net zoals mijn vader advocaat zou worden. Dit zou nooit iets voor mij zijn en snel genoeg hadden ook zij door dat ik dit nooit zou willen doen en hebben ze mij volledig gesteund in het volgen van mijn droom. Nadat ik afgestudeerd was heb ik eerst een aantal jaren gewerkt bij een bekende Belgische patissier. Ik heb daar heel leuke jaren beleefd, maar na een tijdje begon het te kriebelen om mijn eigen zaakje te openen waar ik de lekkerste taartjes zou serveren. Ik besloot het te combineren met het serveren van speciale theeën en koffies. Want zeg nu zelf, wat is lekkerder bij een stukje taart dan een theetje of een koffietje. Ik wilde graag dicht bij mijn ouders blijven wonen. Niet alleen omdat ik er graag eens binnenspring, maar ook omdat ze een dagje ouder worden en ik er graag ben als ze hulp nodig hebben. Dus besloot ik een pand voor mijn zaakje te zoeken in mijn geboortedorp. Het duurde niet lang vooraleer ik de perfecte locatie gevonden had. Het was een oud huisje in een zijstraatje van de markt en achter het tuintje loopt een klein watertje. Toen ik er voor de eerste keer binnenkwam zag ik het al helemaal voor mij hoe het zou zijn. Vanbinnen ingericht in een gezellig, huiselijk en vintage interieur en buiten een mooi terras met uitzicht op het water voor wanneer het zonnetje zou schijnen. Een dag later tekende ik de papieren en het huisje was van mij. De verbouwingen verliepen heel vlot en twee maanden later was de opening. Ik vind het heel belangrijk dat mijn producten waarmee ik mijn taarten bak van goede kwaliteit zijn. Een goede kwaliteit zit hem niet alleen in het product zelf, maar ook de temperatuur en manier waarop het bewaard wordt is heel belangrijk. Daarom heb ik gezocht naar de beste koelkasten en zo ben ik dan uiteindelijk terechtgekomen bij de Liebherr koelkasten. Ik werk er nu al enkele jaren mee en ben er nog steeds heel tevreden over.