Liebherr SBSef 7242 side by side

Incomode

Mijn vriendin en ik hebben dit weekend een Liebherr SBSef 7242 Comfort gekocht via de website. Een prachtige grote koelkast en diepvries samen in één groot toestel. Ideaal voor in ons nieuwe huisje in Leuven. 

 

Ik werk als ict -consultant binnen een groot bedrijf in Leuven. Op vraag van een ander bedrijf word ik ingehuurd om daar oude netwerken te verbeteren of nieuwe netwerken op te zetten. 

Mijn job is erg boeiend want ik kom steeds op nieuwe bedrijven, leer nieuwe mensen kennen en heb regelmatig andere uitdagingen. 

 

Maar een job als de mijne is alles behalve ideaal voor mijn voeding. Ik grijp nogal gemakkelijk naar comfortfood of fastfood als ik aan het werk ben. Daarom heb ik mezelf voorgenomen om voortaan enkel nog gezonde tussendoortjes mee naar het werk te nemen. 

 

Het grote voordeel van de Liebherr SBSef 7242 Comfort is, dat je veel kan koelen maar ook kan invriezen. Nu maak ik bijvoorbeeld vaak een grote pot soep klaar, die ik dan in kleine porties kan invriezen. Of ik vries stukjes fruit in om achteraf smoothies van te maken. 

Het blijft voor mij een grote uitdaging om gezond te eten, want ik eet gewoon heel graag. Maar de Liebherr SBSef 7242 Comfort maakt het mij toch al weer een beetje makkelijker.