Massief eiken tafels op maat

Incomode

Bij taffe worden meubels geheel op maat gemaakt met hout soorten naar keuze, zokan er bijvoorbeeld gekozen worden voor massief eiken tafels of een wagondelen tafel. Ook is er een ruim aanbod van verschillende soorten onderstellen, van gietijzeren onderstellen, in hoogte verstelbare tafelonderstellen, gelaste tafelonderstellen of kloostertafels.

Kloostertafels

Bij de kloostertafels moet u denken aan een massief eiken tafel die geheel ontworpen is door taffe industriele tafels. Het tafelblad is gemaakt van massief eiken volledig naar maat. Ook kan er bij de kloostertafels voor verschillende soorten afwerking worden gekozen. Voor de industiele tafels op maat kan er verschillend houtsoorten en behandelingsmethodes worden gekozen. Bij de grenen planken kan er gekozen worden voor de planken onbehandeld en ruw te laten of er kan gekozen worden voor een behandelde versie. Bij de behandelde versie kan er gekozen worden voor verschillende tinden van grijs tot zwart of lichtbruin tot donkerbruin. Geheel op maat met onderstel, tafelpoten een tafelblad naar keuze. Kortom er is veel aanbod van verschillende soorten tafelpoten, machine onderstellen en gietijzeren tafelpoten. Naast de verschillende soorten tafelbladen  kan er ook gekozen worden voor verschillende soorten metalen onderstellen.  bij  een eiken industriele tafel kan er gekozen worden  voor een vergrijsd eiken industriele tafel,  gerookt Eiken  industriele tafel, zwart eiken industriele tafel.  naast dit aanbod kan ook gekozen worden voor verschillende soorten Wagondelen, wagonplanken tafel. Industiele tafel.  Alle industriele tafel onderstellen kunnen geheel op maat gemaakt worden naar de wensen zodat uw  industriele eettafel wilt.  Bij taffe worden wij geïnspireerd door de industrialisatie van oude machines en gietijzeren delen.  Dit ziet u terug in onze ontwerpen,  wij bij taffe industrieletafels proberen de zware industriële  look over te brengen in onze industriele tafels.

Tafels met machine onderstellen.

In onze online webshop worden ook diverse tafelmodellen aangeboden met gietijzeren onderstellen. Deze onderstellen zijn afkomstig uit oude fabrieken, werkpaaatsen of oude machines.Deze werden gebuitk voor hun zware eigenschap. En geven nu een prachtig effect als ondertsel voor de industriele tafels. Alle modellen industriel tafel, industriele tafels worden in heemstede gemaakt, zo kan het een tafel worden geproduceerd op maat met hout keuze en onderstel naar wens en kunnen wij een zeer divers aanbod Aanbieden. Industriele tafelonderstellen, gietijzeren tafelpoten Een kant en klare industriele tafel of losse industriele tafelpoten. En zeer snel leveren door heen nederland. Voor alle houtsoorten kunnen tafelblad geheel op maat worden gemaakt. ook kan er bij de Eiken industriele tafel gekozen worden voor het blad dikte. taffe tafels, taffe industriele tafel, taffe tafels.

http://www.taffe.nl/industrielein-hoogte-verstelbare-tafelcrank-table/