Meer hout in je inrichting met deze inspiratie ideeën

Incomode

Hout is een trend die eigenlijk nooit verdwijnt, het komt alleen terug in verschillende vormen. Soms is het donker, soms wat lichter. Soms is het veel, soms wat minder. Wij zijn van mening dat je nooit genoeg hout in je huis kunt hebben. Het is tijdloos en gaat jaren mee. Het is dus waard om te investeren in houten items. Heb je een kleiner budget, geen probleem we hebben ook een aantal budgettips opgenomen. Lees snel verder voor onze ideeën en inspiratie tips.

  • Houtenmeubels, kopen of zelf maken?

Houtenmeubels kun je eenvoudig zelf maken als je een beetje handig bent aangelegd. Hout is een materiaal dat makkelijk te bewerken en te onderhouden is. Als het ontwerp van het meubel niet al te ingewikkeld kan het een leuke uitdaging zijn om zelf aan de gang te gaan. Als je naar meubels met echte houtwerkdetails op zoek bent, kun je beter kiezen voor kopen. Denk aan kasten met werk op de deuren of andere houten details. Laat dat maar aan de houtbewerkers over. 

 

  • Decoreer je ramen met hout

Voor je raamdecoratie kun je ook hout gebruiken. Zo zijn er veel verschillende houten jaloezieën op de markt. Ze zijn stijlvol en brengen een warme sfeer in iedere woning. Ze zijn te koop in lichte varianten maar ook eik donkere kleuren. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Wil je meer weten over de verschillende uitvoeringen, kijk dan op Raamdecoratie.com

 

  • Kleine houten detail en andere decoratie

Als je het wat budget vriendelijker wilt houden kun je kiezen voor kleine houten details. Dit kan een lijstje, beeldje, plantenbak zijn en nog veel meer. Als je decoratie wilt niet echt niets kost raden we je aan eens in het bos te gaan wandelen. Het hele jaar door worden er bomen gesnoeid en of vallen de takken zelf van de bomen. Takken genoeg in ieder geval. Met takken van je van alles maken. Van schalen vlechten tot lampenstandaard. Je kunt er van alles mee, als je maar creatief genoeg bent. Dat is zeker een boswandeling waard, dachten wij. 

 

Zoals je leest zijn er ontzettend veel manieren om gebruik te maken van hout. Ook kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Voor iedereen is er wel een hout soort die bij het interieur past. We hopen dat je inspiratie uit deze blog hebt kunnen halen. 

https://www.raamdecoratie.com/