Mooie lippen op een natuurlijke manier

Incomode

 

Vrouwen zijn vaak erg onzeker over hun lippen. Het liefst hebben ze van nature mooie ronde, volle lippen. Sommige vrouwen zijn hier inderdaad mee gezegend, maar de meesten niet. Toch blijven de volle lippen in de meeste landen een echt schoonheidsideaal. Precies om deze reden vindt men steeds meer manieren uit om de lippen een volumineus effect te geven. Toch zijn er ook veel goedkope oplossingen om dit schoonheidsideaal te kunnen behalen. Daarbij is wel ontzettend belangrijk dat je lippen goed zijn verzorgd, ongeacht hoe dik ze zijn. Vooral in de wintermaanden is dit extra belangrijk, omdat de lippen dan vaak droger zijn. Je zou de losse velletjes van de gebarsten en schrale lippen kunnen verwijderen door middel van een lipscrub. Breng na de lipscrub altijd een lippenbalsem als vaseline aan om ze glad en zacht te houden. 

Wat zijn de makkelijke tips om je lippen een voller effect te geven? Met een lipliner kan je de omtrek van je lippen tekenen. Wanneer je de lippen wat voller wilt hebben moet je buiten de lijntjes van je mondhoeken tekenen. Doe dit wel nauwkeurig anders kan het er gauw onnatuurlijk uit zien. Breng na de lipliner je favoriete lipgloss of lipstick aan. Na het aanbrengen van de lipkleur beng je een witte glans aan op je lippen door middel van een highlight. Je lippen worden lichter waardoor je lippen nog voller lijken.  Deze tips kun je makkelijk volgen met weinig producten voor toch een mooi resultaat. 

Tegenwoordig willen veel mensen volle lippen met fillers. Door middel van een fillerbehandeling worden je lippen opgevuld. Mensen zien deze ingreep steeds meer als een normale zaak, terwijl dit een vrij dure en pijnlijke ingreep is. Op www.faceland.nl kun je meer informatie vinden als je er geïnteresseerd in bent. Wanneer je niet met volle lippen bent geboren zijn er alsnog veel manieren om dit wel te verwezenlijken.

 

http://www.faceland.nl