Na revisie werkt het stuurhuis van uw Mercedes weer perfect

U kunt bij een specialist genaamd Hans de Haas terecht voor meer dan alleen een gereviseerd stuurhuis voor een Mercedes of een aircopomp voor uw Opel. Ze voeren namelijk nog een tal van andere werkzaamheden voor u uit. Zo kunt u er terecht voor revisie van uw eigen stuurhuis van bijvoorbeeld Mercedes (binnen één dag), alle stuurpompen, alle stuurkolommen, aircocompressoren, remtangen, dynamo’s, startmotoren, het kalibreren van een stuurkolom, probleemoplossing van stuurhuizen van andere leveranciers en revisie van een aircopomp van Opel. Naast het brede assortiment kan deze specialist u ook nog eens de volgende beloftes garanderen: garantie op alle gereviseerde onderdelen, deskundig- en resultaatgericht advies en kosteloos technisch advies. Neemt u vandaag nog vrijblijvend contact en kom langs op het bezoekadres in Oirschot.

Uitgebreide garantie op een stuurhuis van Mercedes

Vakkundigheid en kennis van auto-onderdelen, dat is wat u kunt verwachten bij Hans de Haas. In hun goed uitgeruste werkplaats demonteren zij ingeruilde auto-onderdelen om deze te reviseren en tegen gereduceerd tarief te verkopen. Dit alles gebeurt op deskundige wijze. Omdat het door echte vakmannen gedaan wordt, is het niet van nieuw te onderscheiden. Voordat de onderdelen opnieuw gemonteerd worden, zijn ze uitgebreid getest op de testbanken in de werkplaats van Hans de Haas auto-onderdelen. Bij deze specialist bent u altijd verzekerd van auto-onderdelen van optimale kwaliteit en goede service. Om de kwaliteit te garanderen biedt deze specialist maar liefst één jaar garantie op alle onderdelen. Bent u op zoek naar auto-onderdelen? De koffie staat al klaar.

Een reparatie aan het stuurhuis van bijvoorbeeld het merk Mercedes binnen één dag klaar

Opel onderdelen kopen bij Hans de Haas is een goed idee. Waarom? U hoeft bij deze specialist nooit lang te wachten op de reparatie aan uw auto. Ze voeren hem namelijk meteen voor u uit zodat u direct weer de weg op kan. Hans de Haas auto-onderdelen beschikt over een eigen goed uitgeruste werkplaats waar echte vakmannen te vinden zijn die alles over auto-onderdelen weten. De meeste auto-onderdelen zijn op voorraad waardoor snelle reparatie voor deze specialist geen probleem is. Kwaliteit, service en deskundigheid zijn de kernwaarden binnen het bedrijf wat hen dan ook onderscheidt van andere werkplaatsen. Wilt u zeker zijn van kwaliteit én goede service, komt u dan eens langs bij Hans de Haas auto-onderdelen in Oirschot.