Petrus wijn, proef de klasse

Incomode

Tijdens een businesslunch tussen Kerst en Nieuw, leerde ik Petrus wijn die ik aankoop via wijnpromotor.nl kennen. 
Ik ben de manager van een succesvol stijl- en adviesbureau. Mijn cliënteel bestaat vooral uit jong bekende televisiesterren en artiesten. 

Al meer dan 30 jaar geef ik stijladvies aan bekende en minder bekende mediafiguren. Mijn bureau is dan ook een vaste waarde binnen dit wereldje. En toch, moet ik steeds mijn best blijven doen om nieuwe klanten binnen te halen en te overtuigen van de kwaliteiten die ons bureau te bieden heeft. 

Vandaar dat ik regelmatig mensen uitnodig op businesslunch of een zakendiner. En op één van deze diners heb ik dus de Petrus wijnen leren kennen. Een enorm betoverende, romige wijn. Je proeft de klasse. Als wijnliefhebber ben ik niet zo snel overtuigd van een nieuwe wijn. Maar deze Petrus wijn, heeft me werkelijk onmiddellijk ingenomen met zijn verfijnde smaak. 

Via wijnpromotor.nl heb ik een aantal flessen besteld. Als het moment zich voordoet, kan ik mijn klanten een lekker glaasje Petrus wijn aanbieden, in de praktijkruimte. Op die manier creëer je toch een meer ontspannen sfeer. En dat maakt samenwerken dan weer gemakkelijker. Ik ben enorm blij met mijn investering. Ook in de toekomst zal ik zeker nog bestellingen plaatsen bij wijnpromotor.nl.

https://www.wijnpromotor.nl/chateau-petrus