Sani-bouw

Incomode

Sani-Bouw

Bij Sani-Bouw kun je terecht voor alles op gebied van badkamers. Wil je je badkamer compleet verbouwen? Of ben je op zoek naar een badkameraccessoires van een specifiek merk, zoals Novellini of Bruynzeel? Je vindt het in de webshop van Sani-Bouw. Tevens kun je op de website een 3D-ontwerp van je toilet of badkamer maken. Erg handig, omdat je van tevoren weet wat het eindresultaat kan zijn. Deze dienst wordt gratis en vrijblijvend aangeboden. Dus je kunt altijd even verder kijken.

 

Sanitair en kranen

De basis van je badkamer of toilet bestaat uit de sanitaire voorzieningen en kranen. In de webshop van Sani-Bouw vind je hoekwastafels, wc-brillen, kindertoiletten, opzetwastafels, hoekfonteintjes, en meer. Ook vind je er talloze kranen. Met een beetje rondkijken in de webshop zie je al snel dat je ook met een kraan een bepaalde uitstraling kunt creëren. De kraan is meer dan alleen een praktisch middel. Zo vind je keukenkranen in allerlei modellen en uitvoeringen om ervoor te zorgen dat jouw gewenste stijl op elk vlak wordt door vertaald.

 

Baden en douches

Wil je een ligbad of liever een vrijstaand bad? Wil je een vrijstaand bad om pootjes voor een chique uitstraling of is een plaatstalen bad voldoende? Wil je hiernaast nog een douche? Ook douches heeft Sani-Bouw badkamer in overvloed. Wil je een open douche of ga je toch voor een klassieke douchecabine? Als je doucht, wil je een standaard waterstraal of wil je het gevoel hebben in een tropische regenbui te staan? In het laatste geval is een regendouche je antwoord.

 

Diverse accessoires

Als je de grote lijnen uitgestippeld hebt, kun je bij Sani-Bouw kijken voor accessoires. Je hebt toiletaccessoires, maar ook wastafel- en badkameraccessoires. Wellicht is het even zoeken en besteed je er liever niet al te veel aandacht aan, maar de badkameraccessoires zijn de puntjes op de i. Als je geïnvesteerd hebt in een luxe badkamer wil je daarbij natuurlijk bijpassende handdoekhouders, zeepdispensers, toiletborstel, of douchezitje. Ook kun je alle kanten op wat betreft spiegels. Ga je voor simpel en gedegen of wil je een spiegel met verlichting erin verwerkt?

 

Verwarming van je badkamer

Tegenwoordig vinden veel mensen het prettig om van tevoren de badkamer even op te warmen. Zeker in de wintermaanden geen overbodige luxe. Er zijn verschillende manieren om je badkamer op te warmen en Sani-Bouw helpt je er graag bij. Je kunt namelijk kiezen voor een radiator of elektrische verwarming. Deze verwarmingsoplossingen krijgen je badkamer in korte tijd warm en staan alleen aan wanneer jij dat wilt. Vloerverwarming heeft meer tijd nodig, maar wordt netjes weggewerkt zodat je er niets meer van ziet.

 

Badkamertegels

Vergeet ook de badkamertegels niet. Bij Sani-Bouw kun je kiezen voor grote tegels en mozaïektegels. Zeker met mozaïektegels kun je je creativiteit alle ruimte geven. Daarnaast kun je je afvragen of je alleen tegels op de vloer wilt, of ook op de wand. Wellicht vind je het toch prettiger om voor een douchecabine met zij- en achterwand te gaan. Ook vind je bij Sani-Bouw alle zaken om de klus te klaren. Van lijm en voegsel tot een tegelsnijder om de tegels op maat te krijgen.