Schuifpuien nemen, altijd een goed idee

Incomode

Het nemen van schuifpuien in huis gaat gepaard met een heleboel voordelen waar onze klanten van kunnen genieten. Het is namelijk zo dat schuifpuien bekend staan om het feit dat ze menig woonkamers van de klanten van Schipper Ede schitterend hebben verbeterd. Wat mooi is aan het hebben van schuifpuien, is dat een hele muur ineens een en glas wordt. Dit betekent dat het licht, dat eerst door dat miezerige mini-raampje moest kruipen, nu alle ruimte heeft om de woonkamer de verlichten, zowel letterlijk als figuurlijk. Dat komt doordat alles ineens beter belicht wordt, en de kleuren dus beter tot hun recht komen, maar ook de sfeer binnen de woonkamer zelf wordt verfrist.

Een aantal voordelen van schuifpuien

Zoals we al hadden gezegd, het hebben van schuifpuien zorgt ervoor dat onze klanten ineens een heleboel dingen hebben om van te kunnen genieten. Niet in de eerste plaats is het het energiebesparend karakter van de schuifpui van Schipper Ede. Het verdient zichzelf namelijk terug, door de lagere energierekening! Bovendien heeft het zo’n lange levensduur, dat het beschouwd kan worden als een eenmalige investering. Daarnaast is een schuifpui van Schipper Ede ruimtebesparend, het opent soepel door over zichzelf heen te schuiven, zonder dat ruimte binnen de woonkamer, tuin of balkon inneemt.

Genieten

Na het installeren van de schuifpuien, is het alleen nog maar genieten. Het binnen van het huis wordt ineens verbonden met het buiten, waardoor alles binnen frisser aanvoelt, en opener. Daarnaast is de energierekening een stuk lager dan eerst, de schuifpuien zelf hoeven pas over zo’n 10 jaar onderhouden worden én dat allemaal zonder dat het ten koste gaat van de ruimte binnenshuis of buitenshuis! Dat zijn alle voordelen van onze schuifpuien, die we graag met jou zouden willen delen. Benieuwd naar welke schuifpuien het beste zouden passen bij jouw woning? Kom dan eens langs bij Schipper Ede, dan kunnen we in de showroom alles laten zien wat we in huis hebben. Benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan weet je meteen wat je kan verwachten.