Spareribs, wie houdt er niet van? Bestel ze in een BBQ pakket!

Kunt u ook zo genieten van heerlijke spareribs? Dan moet u goed opletten want tegenwoordig kunt u ook gewoon online uw spareribs bestellen. En dan niet zomaar een standaard afhaalmaaltijd maar écht lekkere spareribs. Er zijn vele soorten spareribs. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de echte Amerikaanse St. Louis buikspareribs of gewoon voor Hollandse spareribs van eigen bodem. Vindt u het lastig om te kiezen? Bestel dan gewoon een probeerpakket vol met verschillende soorten spareribs. Zo komt u er vanzelf achter welke u het lekkerste vindt. Als u ook zin heeft in ander vlees, kunt u ook online een steak of Angus vlees bestellen. Het is zelfs mogelijk om al deze vleessoorten samen te bestellen. Kies er dan voor een uitgebreid BBQ pakket te bestellen.

De lekkerste steak voor op de barbecue

Waar u ook komt ter wereld, overal wordt wel een lekker stukje steak gewaardeerd. Het is dan ook wel te stellen dat steak de meest geliefde soort vlees ter wereld is. Iedereen kan toch wel genieten van een lekker stuk steak, bijvoorbeeld Angus vlees. Er zijn verschillende soorten steak. Zo kunt u kiezen voor het welbekende kogelbiefstuk, maar ook voor de ossenhaas, entrecote, côte de boeuf. Allen zijn afkomstig van een ander deel van de runderen. Erg bekend is Angus vlees als het om steak gaat. Dit vlees is afkomstig van het welbekende Angus runderras, dat oorspronkelijk uit de USA komt. U kunt echter ook kiezen voor een minder bekende Wagyu steak of Zuid-Amerikaans rundvlees. Al dit lekkers kunt u bestellen in een BBQ pakket. U krijgt er dan onder andere hamburgers en spareribs bij. Dat wordt genieten!

Angus vlees: kwalitatief rundvlees waar zelfs de grootste chefs ter wereld gek op zijn

Angus vlees is toch echt wel iets bijzonders. Het ras waar het vandaan komt is officieel Black Angus genaamd en komt, hoe kan het ook anders, uit de USA. Black Angus is misschien wel het meest bekende runderras ter wereld en is vooral bekend om het sublieme vlees. Een andere variant is de Aberdeen Angus. Deze komen uit de Schotse hooglanden. Angus vlees is fijndradig en heeft een rode kleur. Als u het op de juiste manier heeft gebraden, blijft het zacht en sappig en heeft het een karakteristieke smaak. Daarom bereiden chefs in driesterrenrestaurants over de hele wereld regelmatig dit vlees. Maar ook u kunt u van dit lekkere vlees genieten. U bestelt het gemakkelijk online, net zoals steak of spareribs. U kunt ook een BBQ pakket aanschaffen waar Angus vlees onderdeel van is.