Tijd voor een BBQ? Bespaar op jouw vlees!

Incomode

De lente komt eraan en dat betekent dat het barbecueseizoen vlak voor de deur staat! Ben je ook een liefhebber van vers gegrild vlees op de barbecue tijdens een zwoele lentemiddag of zomeravond? Dan hou je beter de wekelijkse folder promoties van Lidl in de gaten. Bij Lidl vallen namelijk heel wat goede deals te maken op het gebied van barbecue vlees. Ook vind je in de wekelijkse Delhaize folders vaak tot 30% korting op gehakt, worsten of kippenboutjes. Wanneer de temperatuur boven de 20 graden stijgt wil je dus zeker de wekelijkse promotiefolders van je favoriete supermarktketens in de gaten houden!

Hoe behoud je het overzicht met wekelijkse promoties

Het lijkt vast een voltijdse baan om wekelijks alle promoties uit alle folders van je favoriete winkels zoals Albert Heijn te verzamelen, maar websites zoals Folderbode.be biedt hier de geknipte oplossing voor. Door te surfen naar de website van Folderbode.be heb je op één pagina een overzicht van alle recente wekelijkse folders van de meest bekende supermarkt- en winkelketens. Gedaan met papieren folders rapen uit je brievenbus, dus! Eenmaal op de website van Folderbode.be kun je handig navigeren naar je favoriete supermarkt en/of winkel, of ga je makkelijk naar de categorie van de promotie waar je op dat moment naar op zoek bent. Hiermee vind je dus bijna altijd het product in promotie dat je anders toch nodig had. Met websites zoals Folderbode.be zul je dus nooit meer een promotie missen!

Hoeveel kan je besparen

Als je weet dat een gemiddeld gezin per week ruim 200 euro aan eten en drinken uitgeeft, en de gemiddelde folder promotie 20% bedraagt, merk je al snel hoeveel je wekelijks kan besparen op je aankopen. Websites zoals Folderbode.be maken het dus mogelijk om veel bewuster producten te gaan aankopen in supermarkten zoals Carrefour Market en daarmee een groot bedrag van je jaarlijkse winkel budget te gaan uitsparen. Zo creëer je ruimte om eens een extra vakantie te maken met je partner en/of kinderen, terwijl je helemaal niet in luxe hebt moeten inboeten.

 

https://www.folderbode.be