Tip: deze tool is speciaal ontwikkeld voor hoveniers

Incomode

Tool voor hoveniers

Ben je een werkvoorbereider, hovenier, of andere groenprofessional? En ben je op zoek naar nieuwe planten of bomen? Maak dan kennis met de volgende tool speciaal voor hoveniers: BeplantingsplanOnline. Deze tool zal je helpen bij het maken van de beste keuze uit het brede assortiment planten, bomen en overige producten.

Gratis advies

Olaf Nijenkamp, een groothandel in planten en bomen, heeft deze tool ontwikkeld. Deze is gratis voor hoveniers, architecten en andere groenprofessionals. Door het formulier op de website in te vullen ontvang je binnen 10 minuten een mailtje met een speciale link naar de tool. Let op: als je gebruik wilt maken van deze gratis tool dan is het belangrijk dat je een KvK nummer hebt. In de tool vind je de databank met meer dan 300.000 planten en producten. Het is mogelijk om een klantofferte samen te stellen in jouw huisstijl. Daarbij ontvang je ook een gratis advies over de items.

Meer weten over BeplantingsplanOnline?

Wil je ook aan de slag gaan met BeplantingsplanOnline? Ga dan naar de website van Olaf Nijenkamp en ontdek de gemakken van de tool. Mocht je nog vragen hebben over de tool of producten, dan adviseren we je om contact op te nemen met Olaf Nijenkamp. De specialisten helpen je graag verder zodat je de juiste keuze maakt met het doen van de aankoop. De groothandel heeft een showroom in Raalte. Het wordt zeker aangeraden hier eens een kijkje te nemen. Zo zie je alle producten in het echt en in het echt zie je alles toch iets beter.

https://www.olaf-nijenkamp.nl/