Voor het imago van een bedrijf zijn het de kleine dingen die tellen

Incomode

Op zoek naar een manier om jouw producten harder te laten opvallen? Zoek dan zeker niet té ver! Je kan heel gemakkelijk etiketten bestellen en je producten ermee labelen. Hiermee geef je jouw verpakking een extra leuke “touch”. Dit waarderen klanten altijd enorm. Dit kan zelfs de reden zijn om een volgende aankoop bij jou te doen. Bij Fego kan je ook jouw draagtassen laten bedrukken. Als je mensen een leuk zakje meegeeft, gaan ze dat langer bijhouden, ze gaan het tonen aan anderen, ze praten erover…

Je kan ook stempels gebruiken voor het personaliseren van een brief of pakketje. Dit kan met een bepaalde tekst, jouw bedrijfsnaam of andere informatie. De stempels zijn beschikbaar in verschillende inktkleuren en vormen (rond, rechthoekig en vierkant). Kortom, je bepaalt zelf hoe je je stempel eruit laat zien! U kan uw stempels laten maken bij Fego, uw druk specialist!

Zet uw bedrijf in de kijker

Tegenwoordig is het belangrijk dat jij jezelf als (bouw)bedrijf (aannemer/ vakman) onderscheidt van jouw concurrent. En dit kan op verschillende manieren. Dit kan bijvoorbeeld door een unieke naam te kiezen of door rond te rijden in een gekleurde camionette. Maar je kan ook werfborden laten maken om zo een bepaald werkgebied te markeren of om een boodschap over te brengen aan voorbijgangers. Zo is het duidelijk dat juist jouw bedrijf daar aan de slag is. Ook kan je een pijlbord laten ontwerpen voor jouw bedrijf. Op deze manier kan u laten weten aan klanten waar uw bedrijf zich bevindt. Ook bij opendeurdagen of andere speciale evenementen komt een pijlbord ook goed van pas.

https://fego.be/