Incomode
Image default
Business / Food and Related Products

Wat voor veranderingen een slimme investering kan betekenen!

 

De levenskwaliteit van de gemiddelde mens van vandaag is een product van vele jaren van innovatie, uitvinding en productie. Ons dagelijks leven bestaat uit oplossingen die anderen hebben gecreëerd om het leven gemakkelijker en eenvoudiger te maken. Een van de systemen die een enorme impact heeft op hoe we vandaag de dag leven, is geld. Er zijn mensen die slim in bitcoins hebben geïnvesteerd en daarom zijn er tegenwoordig diverse bitcoin millionaires in Nederland.

Geld is simpelweg een universele maat voor waarde. Het zorgt ervoor dat mensen hun relevantie kwantificeren en genieten van beloningen op basis van het geld. Mensen verdienen geld als ze doen wat anderen nuttig vinden, en met geld kunnen ze goederen en diensten krijgen die ze niet persoonlijk produceren op basis van hoe hun samenleving de waarde meet. Het is onvoorstelbaar hoeveel bitcoin millionaires Nederland er nu zijn.

Het fiat currency systeem

Het huidige financiële systeem is gebaseerd op papiergeld, dat bekend staat als fiat currency. Deze valuta’s worden uitgegeven door de landen van de wereld en ze zijn in wezen gebaseerd op de vindingrijkheid en kracht van het individuele land. Dat was aanvankelijk niet zo. Vroeger werd de Amerikaanse dollar bijvoorbeeld ondersteund door goudstaven die door de Federal Reserve in de schatkist werden opgehouden. Maar in 1971 werd de munt van de goudstandaard gehaald en werd de USD ondersteund door de reputatie van de VS. Vroeger was het dus onvoorstelbaar dat er bitcoin millionaires in Nederland kunnen zijn.

De crisis in 2008

Met bepaalde tussenpozen worden mensen die hoog op de financiële ladder staan overweldigd door hebzucht of onzorgvuldigheid, en er ontstaat een crisis. De meest recente financiële crisis, die in 2008 plaatsvond, werd geleid door een drastische daling van de huizenprijzen. Het grote probleem was niet de daling van de aandelen, de werkgelegenheid en de waarde van de activa, maar de oplossing was verontrustender. Er werd meer geld gepompt om de economie te stabiliseren zonder extra waarde te creëren. Ook degenen die de fouten maakten (de bankiers) bleken beloond te worden met de oplossing (dat wil zeggen, reddingsoperaties van de overheid).

Het was geen verrassing dat Bitcoin tijdens de crisis van 2008 uit het niets opdook en een impuls begon te krijgen. Het idee was eenvoudig: een peer-to-peer medium van waarde-uitwisseling. Het was bedoeld om de controle van de bank over geld te verminderen en een ruilmiddel te bieden dat vastligt in het aanbod.

Dit is een vereenvoudigd geval voor cryptografie. Hoewel de crypto-industrie nog een lange weg te gaan heeft, is het nog niet te laat om er in te investeren. Een investering in de crypto-industrie is momenteel de beste uitdrukking om te pleiten voor een verandering in de wereldwijde financiële sector. Afgezien van het feit dat het huidige systeem gebreken heeft, is het oud, muf en voor verandering vatbaar. Crypto heeft het vermogen om financiële inclusiviteit te bieden aan iedereen, waar ze zich ook bevinden. Dit systeem heeft ervoor gezorgd dat er nu diverse bitcoin millionaires in Nederland zijn.

 

Related Posts

15 zaken dat elke Tandarts je duidelijk probeert te maken

Eten bestellen bij Burgerme

Cocktailbar op locatie