Wijnrekken te koop

Incomode

Bent u een echte wijn fan en koopt u altijd veel verschillende soorten wijn in? Dan moet u hier natuurlijk nog wel een opslagplaats voor hebben. U kan deze wijnflessen niet los op uw keukenblad hebben staan. Wanneer mensen dit zien zullen ze dan misschien denken dat u een alcoholist bent. Dit wilt u natuurlijk voorkomen, daarom kan u er voor kiezen om een wijnrek te kopen. Hiermee kan u al uw wijnflessen gemakkelijk en snel opbergen. Daarnaast kan u het rek over neerzetten waar u deze wilt hebben staan, hier bent u dus ook heel flexibel in. U hoeft al niet eens een echte wijnkenner te zijn om zo’n wijnrek te kopen. U kan ook een kleine collectie kwijt, dit is geheel aan u. Vaak is het wel zo, dat wanneer u eenmaal zo’n mooi rek hebt staan, dat u vanzelf meer wijn gaat kopen.

Uitkiezen van een geschikt rek

Wanneer u hebt besloten om een wijnrek te kopen moet u natuurlijk nog wel voor een geschikte leverancier kiezen. Er zijn veel aanbieders die de rekken niet zelf maken, en hierdoor alleen maar standaard varianten hebben. Op die manier kan u niet uw eigen wijnrek ontwerpen, waardoor u uw wensen moet aanpassen aan dat van de standaard ontwerpen. Wanneer u bijvoorbeeld een hele grote collectie hebt van 200 flessen, en de leverancier gaat met haar standaard varianten maar tot 150, dan hebt u een groot probleem. U wilt natuurlijk wel ál uw flessen kwijt kunnen, anders moet u alsnog gaan nadenken over een nieuwe opbergplaats voor de resterende flessen. Daarom kan u beter op zoek naar een leverancier die de wijnrekken zelf maakt, zodat u zeker weet dat het goed zit.

Met of zonder wijnkisten

Wanneer beslist om een wijnrek te kopen kan u zelf beslissen of u hierbij wijnkisten wilt inkopen. Er zijn vaak al varianten waar deze kisten standaard bij geleverd worden, maar dit is zeker niet overal het geval. De wijnkisten kunnen uw wijnrek net dat beetje extra uitstraling geven. Dit biedt ook nog eens extra gemak, omdat er in deze kisten vaak meer flessen kwijt kunnen. Dit verhoogt dus in feite de capaciteit.

 

https://eurocave.nl/wijnrek/