Zo kies je de perfecte laptoptas uit

Incomode

Een laptoptas is niet alleen mooi, maar ook nog eens erg handig en eigenlijk misschien zelfs noodzakelijk als je je laptop ergens mee naartoe wilt nemen. Een laptop is namelijk best een investering, dus dan doe je er zo voorzichtig mogelijk mee! Gelukkig valt er genoeg te kiezen wat laptoptassen betreft, al zijn er wel een aantal dingen waar je misschien op zou kunnen letten voordat je een tas aanschaft. In dit artikel vertellen we je welke dingen dat zijn! 

Size matters 

Zoals je weet, komen laptops in verschillende formaten, dus is het natuurlijk logisch om een laptoptas ook in de juiste formaat te kopen. De meeste laptops en laptoptassen komen in een aantal standaardformaten, uitgedrukt in het aantal inch. Let hier dus op voordat je tot een aankoop overgaat. Wil je het zekere voor het onzekere nemen? “Pas” de laptoptas dan even voordat je hem koopt, zodat je zeker weet dat de tas geschikt is voor je laptop. 

Praktische laptoptas 

Als je een goede laptoptas nodig hebt omdat je je laptop bijvoorbeeld mee naar je werk moet nemen, dan is een praktische tas zoals een laptop backpack erg handig. Ga je met het openbaar vervoer, dan is het voor extra veiligheid misschien zelfs een goed idee om een anti-diefstal rugzak met een laptopvak erin te kopen. Let er verder ook op dat de schouderbandjes van de laptoptas fijn om je lichaam heen zitten, want niets is zo vervelend als snijdende bandjes in je schouder! En loop of fiets je vaak? Zorg er dan in ieder geval voor dat je laptoptas waterproof is, want je weet maar nooit wanneer je plotseling in een regenbui terechtkomt. 

Indeling 

Tenslotte is het ook slim om even te bedenken of je van plan bent om alleen je laptop mee te nemen, of ook nog andere spullen. Sommige laptoptassen hebben namelijk alleen plek voor een laptop, terwijl andere laptoptassen ook nog ruimte bieden voor extra’s zoals een muis, wat boeken en een flesje water.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/laptoptassen/